Damma ballerina

Vad är jag nöjd med?

Jag är mycket nöjd med helheten av min illustration. Med det menar jag berättelsen som den berättar. Jag år också väldigt nöjd med mina färgval. Jag tycker att de varma bruna hyllorna och ballerinan i den isblåa balettkjolen känns som något ur en saga vilket är precis var jag var ute efter.

Hur var det att jobba med gouache ( beskriv)

Det var väldigt kul. Men eftersom färgen inte torkade som den såg ut blöt blev det lite förvirrande. Det var också lite jobbigt ibland att blöta ner den torkade färgen för att återanvända den men det var samtidigt väldigt praktiskt. Det gjorde så att man inte behövde blanda om färgerna för att få exakt samma färg som du hade förra gången.

Vad var svårt?

Det svåraste skulle jag säga var att måla ansiktet. Det var väldigt pilligt och det var svårt att få till det uttrycket jag ville ha. Det är nog det ända som jag fortfarande inte är helt nöjd med.

Vad har jag lärt mig?

Jag har lärt mig att måla med gouache. Jag har också blivit lite bättre på att måla bakgrunder/miljöer och att använda mig utav papprets naturliga färg i bilden när jag målar.

 

 

Lämna ett svar