Bronsmedalj i gymnasieklassen!!

Vi vann 5000kr och en bronsmedalj med motiveringen : En förträfflig portfölj för elevarbeten som synliggör elevernas lärandeprocesser. med stor variation i både innehåll och val av uttryck möts vi av en lättförståelig och estetisk tilltalande webbplats.

Prisutdelning på IIS

Med på prisutdelningen följe fem stycken elever från årskurs 3 med samt bildläraren Linda Svanberg och rektor Monika Fröberg. De representera vår hemsida som ALLA bildesteter på Järfälla gymnasium varit med och skapat. Utav ca 1750 lag med 65 000 bloggande elever kom vi på tredje plats i gymnasieklassen.

Prisutdelningen hölls av Kristina Alexanderson och Amigo-Ola ( Ola Selmén ) ackompanjerad av sin trubadur Sebbe. En minst sagt unik prisutdelning med skratt, musik och en massa tok. Dagen avslutades med fika i ballongrummet samt fotografering utanför de alldeles nyinvigda lokalerna på Hammarbykaj 10D.

Vad är Webbstjärnan?

Webbstjärnan är en möjlighet för lärare och elever som finns i den svenska skolan att lära sig mer om internet och utveckla sin digitala kompetens. Webbstjärnan är en del av IIS satsningar för att utveckla internetanvändningen i skolan. I Webbstjärnan skapar elever och lärare webbplatser med anknytning till skolarbetet. IIS ger de som skapar en sajt i Webbstjärnan en valfri .se-adress och en egen webbplats så att lärare tillsammans med sina elever kan arbeta med internet och webbpublicering.

Lämna ett svar