Kaos i köket

Vad är du nöjd med?

Jag blev nöjd med hur jag fick till köket och kaoset. Och så blev jag en aning nöjd med personen i köket. Men det var mest roligt hur jag fick till kaoset i köket med tomaten på väggen, mjölken som rinna över kanten och kastrullerna som kokar över.

Vad var svårt?

Men det var lite svårt att komma ihåg hur köket var, för jag ritade köket som är hemma hos mig. Och det var lite svårt att få till personen också, för det ser lite ut som den flyger över köket. Att få till skuggorna i bilden var svårt.

Hur kändes det att jobba med gouache?

Att jobba med gouache var roligt. Den var lite annorlunda att använda den än att använda vattenfärger, som man har använt sen man var liten.

Vad har du lärt dig?

Innan den här uppgiften visste jag inte att det fanns ett färgmaterial som heter gouache. Att man kan måla över det som har torkat så att det inte synas om man gjorde fel. Allt med gouache tekniker/färger var helt nytt för mig.

Lämna ett svar