Försäljning av bilar

Vad blev du nöjd med? Jag blev nöjd med bilen eftersom jag fick de färgnyanserna som jag ville ha. Golvet och utsikten från fönstret blev jag också jätte nöjd med.

Hur tycker du det var att jobba med gouache? Jag tycker att de va bra färger och starka. De var enkla att använda och att man kunde använda vatten med färgerna som gjorde så att man kunde måla snabbare, att man behövde inte doppa penseln i färgen igen utan man doppar penseln i vatten och sen kan man fortsätta att måla. Därför så tyckte att de var bra och enkla att använda.

Vad var svårt? Det som var svårt var bilen såklart. Att rita och måla den var jätte svårt men jag lyckades med den. Eftersom den hade många detaljer och jag ville få den så himla realistisk som möjligt och fick det till slut. Så bara bilen tog en hel massa tid att göra.

Vad har du lärt dig? Jag har lärt mig att måla med gouache som jag tror jag har aldrig gjort. Så till nästa gång kanske jag köper gouache.

Lämna ett svar