Favorituppgift av Aldina

 

Uppgiften var att göra ett hus som kunde inspireras av ett årtionde eller en stil. Man fick jobba fritt och det behövde inte vara skalenligt.

 

Idéer strömmade in samtidigt som man byggde vilket gjorde att man inte behövt planera så mycket i förväg. Om det var något problem som uppstod på vägen löstes det på plats. Vi använde material såsom papper, tyg, plast, kartong, limpistol, akrylfärg m.m. Jag gjorde till exempel vattnet av lim blandat med blå akrylfärg som jag hällde in i poolen och när det torkade blev det bubblor.

 

 

 

 

 

I början när Linda introducerade husbygget var jag väldigt glad över att få påbörja uppgiften. Jag fick redan då en ungefärlig idé om hur jag ville att det skulle se ut: ett modernt hus med en pool och inredning. Det roligaste med uppgiften var att komma på hur jag skulle göra vattnet i poolen. Det var också väldigt roligt att komma på idéer till inredningen samt göra möbler, vilket var det jag såg mest fram emot. Den här uppgiften har varit viktig för mig för att jag har fått göra något som jag länge velat göra, inreda ett hus.

Lämna ett svar